In kaj je tam? BO!ste slišali!

Dejstvo je, da vsak bend prehaja iz faze v fazo. Od samega začetka, do uveljavitve in predvsem obstanka je dolga pot. Ali drugače rečeno ”tek na dolgo progo”. Skozi proces ustvarjanja avtorske glasbe nastane en ogromen balon v katerem se kopičijo slabe, dobre, nore, divje, odbite, zle, grozne, navdihujoče, kopirane, zbegane ideje, ki v tem balonu prebivajo. Vsak član benda posamezno v ta balon nevede oddaja svoje informacije dnevno, tedensko, mesečno,…v nedogled. Nagonska sila postane na trenutek obsesivno stanje vsakega izmed nas. Posledica je sestanek. Dajmo zdaj to uredit. Kaj bomo? Kak bomo? Kje bomo? Na kak način bomo? Spogledujemo se z vsemi ostalimi influencami okrog nas in pametujemo kako mora biti to in ono in ostalo… Preidemo v vsesplošno dretje en čez drugega, brez razmislekov krivimo vse okrog nas, vmes še naročimo eno rundo Belemu…saj je vikend, nima veze…obiramo do kosti vse kar nas moti, zaključimo brez vsega, razmetani po placu, ampak vsi v svojem filmu skupnega balona. Slednji je tako težak, da več ne gre. Popušča!

Naslednje jutro je prežeto z barvo sivine in meglice. Počasi sestavljamo glave, brez besed vsak svoje ureja, klic streznitve je tu. Ob potikanju in počasnem gibanju naših teles, ki se kot gumijasta cev polzi čez stopnišče ponovno udari ON. BALON! Čas je da ga poknemo in iz njega naredimo nekaj brutalnega. Dobrega. Vrhunskega. Vrednega vsakega centa! Da bo nosil težo tega našega balona. Da bo mogočen. Da BO velik. Da BO unikaten. Da BO presežek. Da BO… BO! KING KONG!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Deset novih avtorskih komadov. Vsak zase svoja zgodba. Teksti so del nas. Naših identitet, ki jih je Boštjan zapakiral na tako prefinjen način. Glasba je naša. Vsak izmed nas je vložil več kot sebe. Šli smo čez. Na drugo stran svojih pogledov videti kaj je tam.

In kaj je tam?

BO!ste slišali!